Odbojkarji Fužinarja so v tem tednu bili zelo uspešni. Že v četrtek so na domačem parketu slavili odbojkarji druge ekipe, v soboto dopoldan so si igralci male odbojke priigrali napredovanje v 3. krog Državnega prvenstva, članska ekipa je odpotovala na gostovanje v Braslovče, kjer so prišli do novih treh točk. Zmagovalni teden so z dvema zmagama zaključili še kadeti.

Druga ekipa Fužinarja je že v četrtek odigrala tekmo proti Mariboru II. Na domačem parketu so zaigrali prvič v koledarskem letu, prikazali pa so zelo dobro predstavo, polno borbenosti in atraktivnih točk. V prvem nizu so domači imeli pobudo od začetka niza, a Mariborčani se niso dali in do končnice ujeli Fužinar. Po razburljivi končnici so slavili domači z 28:26. V drugem nizu si igralci Fužinarja ponovno krenili odločno, tokrat je šlo brez prevelikih nihanj v igri in niz je pripadel Fužinarju s 25:17. Tretjega so bolje začeli gostje, ki so prikazali dobro odbojko, borili so se za vsako žogo in rezultat znižali na 2:1. Toda v četrtem so zopet bolje zaigrali domači, ki jih je krasila ekipna igra, saj nobeden od posameznikov na igrišču ni izstopal. Priigrali so si še četrti niz s 25:20, kar je pomenilo slavje domačih s 3:1. Z zmago so se povzpeli na peto mesto na lestvici 3.DOL vzhod, naslednja tekma pa jih čaka v soboto proti Framu II v gosteh. Za Fužinar II so pod vodstvom trenerja Ježa nastopili: Podričnik 14 točk, Adam 12, Tominc 11, Glinšek 10, Ramšak 6, Maklin 5, Primik 1, Hriberkik 1, Merkač, Ranc. 

Sobotni tekmovalni dan so otvorili igralci male odbojke, ki so nastopili v Mariboru. V družbi ekip Maribora, Maribora II in Hoč so se naši odbojkarji odlično odrezali. V prvi tekmi so z 2:0 premagali Maribor II, nato pa so se za prvo mesto na turnirju pomerili s prvo mariborsko ekipo. Slednja je bila boljša z 2:0, zato je odbojkarje Fužinarja čakala tekma za drugo mesto. Proti Hočam so začeli odlično in dobro igro držali skozi celotno tekmo. Z zmago z 2:0 so se veselili napredovanja v 3. krog Državnega prvensta v mali odbojki, do polfinala DP pa jih loči le še en uspešno odigran turnir. Čestitamo ekipi in trenerju Zmagaju ter jim želimo uspeha tudi na prihodnjih turnirjih.

V soboto se je članska ekipa podala na neugodno gostovanje k Braslovčam. Ravenčani tekme niso vzeli z levo roko, a kljub temu so Braslovče povedle z 1:0. Toda k sreči je bil to edini dobljeni niz, saj so v drugem igralci Fužinarja pričeli igrati bolje in hitro izenačili na 1:1. Toda v tretjem nizu so Braslovče vodile že s 16:11, a trener Veličković je imel srečno roko pri menjavah in nadaljevanje tekme je bilo v znamenju Fužinarja. Rezultat v četrtem nizu sicer tega ne kaže, saj je Fužinar niz dobil s tesnih 25:23, a priložnost za igro so dobili vsi igralci, ki so upravičili zaupanje trenerja in zmagali tekmo s 3:1. Za Fužinar so nastopili: Jež, Lednik, Valentan, Glinšek, Dojčilović, Ranc, Šavc, Libnik, Rakić, Tisovnik Enci, Primik, Golob, Levar. Naslednja tekma jih čaka v soboto ob 20. uri, ko bo na Ravnah derbi kroga proti Šempetru. Vabljeni.

V nedeljo dopoldan pa so v Mežici nastopili še kadeti. Na turnirju B lige so nastopili proti Korvolleyu in Mežici, obe tekmi pa so dobili z 2:0. Pod vodstvom trenejev Ježa in Veličkovića so nastopili: Podričnik 21 točk. Tominc 21, Glinšek 11, Vučetić 8, Primik 6, Merkač 3, Ramšak mlajši 2, Ramšak 1, Belaj - libero. Naslednji turnir ekipo čaka na Ravnah, ko bosta nastopili obe naši ekipi in Korvolley Mislinja. Turnir je na sporedu v nedeljo 11. februarja ob 10.00.

Vsem ekipam čestitamo za zmage v preteklem tednu.

OKF

Termini vadb in treningov

OŠ Koroški jeklarji

Vadba: pet. 15.30-16.00

OŠ Prežihovega Voranca

Vadba: pon. 14.30-15.15

Treningi za člane OK Fužinar

Mlajši dečki: tor., čet in pet. 16.00-17.30

Starejši dečki: tor., sre in pet. 16.00-17.30

Kadeti in mladinci: pon 18.00-20.00, tor., sre. in pet. 17.30-19.30, pet. 18.00-19.30

Gimnazija

Tor. in čet. 7.00-9.00

 

Poglej podrobnosti 

Delite spletno stran

FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

Piškotki

Spletna stran uporablja za boljšo uporabniško izkušnjo t.i. piškotke (ang. 'cookies'). Za pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani vas prosimo, da dovolite uporabo in prenos piškotkov na vašo napravo.

Politika zasebnosti

Zakon EU o piškotkih


Zavrnili ste piškotke, zato določene funkcije spletne strani ne delujejo. Ali se želite ponovno odločiti?


Dovolili ste uporabo piškotkov. Dejanje lahko povrnete s klikom na gumb.