torek, 11. avgust 2020, 13.34

Priprave članske ekipe že v polnem teku

Ekipa Fužinar Sij Metala Ravne bo v letošnji sezoni nastopala v 1.B ligi za moške. Za vodstvom kluba je zelo uspešno poletje, saj smo v klub pripeljali igralce, ki so bili na vrhu želja številnih klubov. Uspelo nam je sestaviti zelo dobro moštvo, ki je v celoti sestavljeno iz igralcev, ki prihajajo iz Koroške regije.
ponedeljek, 18. maj 2020, 09.31

Veličković in Jež trenerja tudi v prihodnje

Za začetek tedna prihaja sveža novica o podaljšanju sodelovanja s trenerjem članske ekipe Bogdanom Veličkovićem. V sklopu programa NPŠŠ pa bo na Ravnah tudi v prihodnjih štirih letih deloval trener Mitja Jež.
ponedeljek, 09. marec 2020, 08.10

Odličen vikend naših odbojkarjev!

Ekipe OK Fužinar so bile ponovno zelo aktivne, saj je sezona v polnem teku. Tokrat so tekmovalni vikend otvorili člani, ki so v petek dobili tekmo z Žirovnico s 3:0. V soboto dopoldan so tudi odbojkarji male odbojke svoje delo opravili z odliko, saj so premagali tako Šempeter kot tudi Braslovče z 2:1. Edini neuspeh…
nedelja, 01. marec 2020, 19.27

Člani do novih treh točk

V pravkar končanem tednu je tekmo imela samo članska ekipa, ki je v okrnjeni zasedbi prišla do treh točk v Mariboru. V soboto smo na Ravnah organizirali še dan odbojke, ki je odlično uspel, saj se ga je udeležilo preko 40 udeležencev.
torek, 25. februar 2020, 22.24

Člani ponovno do točke

Tokrat so bili aktivni samo odbojkarji Fužinarja, ki nastopajo v članskih ligaških tekmovanjih. Že med tednom je dve težki tekmi odigrala druga ekipa in zabeležila dva poraza proti izkušenejšim ekipam Mežice in Pomgrada II. Člani so nastopili v predhodno odigranem zadnjem krogu proti SIP Šempetru in tesno izgubili s 3:2.
Stran 1 od 52