ponedeljek, 17. februar 2020, 11.08

Za odbojkarji Fužinarja naporen teden

Odbojkarji Fužinarja so v tem tednu odigrali kar sedem tekem. Že v četrtek so se kadeti odlično odrezali v Žužemberku, kjer so dvakrat zmagali. Mala odbojka je v soboto na domačem parketu zabeležila zmago in poraz, člani pa so na domačem parketu izgubili tesno s 3:2. V nedeljo so ponovno nastopali kadeti, a niso imeli…
ponedeljek, 10. februar 2020, 11.45

Člani uspešni v Črnučah

V tem tednu je za našimi ekipami srednje uspešen teden. V sredo je naša druga ekipa tesno s 3:2 izgubila v Framu, članska ekipa je po odlični tekmi slavila s 3:0 v Črnučah. V nedeljo so na domačem parketu nastopili še starejši dečki, ki so v 1.B ligi zabeležili dva poraza.
nedelja, 02. februar 2020, 18.46

Uspešen vikend za odbojkarje Fužinarja

Odbojkarji Fužinarja so tudi v tem vikednu skrbeli za odlično razpoloženje v klubu. Z izjemo starejših dečkov, so zmagale prav vse preostale ekipe.
nedelja, 26. januar 2020, 17.46

Mladi odbojkarji Fužinarja odlično začeli nastope v 1. ligi

Odbojkarji Fužinarja so bili v preteklem tednu zelo aktivni, saj so nastopile skoraj vse selekcije kluba. Že v četrtek so nastopili člani druge ekipe, ki so v gosteh izgubili proti Slovenski Bistrici. Soboto dopoldan so odlično A ligo vzhod otvorili igralci male odbojke, ki so v Hočah dvakrat zmagali. Članom kljub dobri in borbeni predstavi…
nedelja, 19. januar 2020, 16.58

Mini odbojka do 2. mesta!

Mladi odbojkarji Fužinarja letos nizajo uspehe. Po osvojitvi mladinskega naslova prvakov je odlično turnir v Šempetru odigrala ekipa mini odbojke, ki je osvojila 2. mesto! Člani so v soboto na pripravljalni tekmi premagali Korvolley Mislinjo s 4:1, ekipa dečkov pa je na domačem turnirju dvakrat izgubila.
Stran 1 od 51