ponedeljek, 17. februar 2020, 11.08

Za odbojkarji Fužinarja naporen teden

Odbojkarji Fužinarja so v tem tednu odigrali kar sedem tekem. Že v četrtek so se kadeti odlično odrezali v Žužemberku, kjer so dvakrat zmagali. Mala odbojka je v soboto na domačem parketu zabeležila zmago in poraz, člani pa so na domačem parketu izgubili tesno s 3:2. V nedeljo so ponovno nastopali kadeti, a niso imeli…
ponedeljek, 10. februar 2020, 11.45

Člani uspešni v Črnučah

V tem tednu je za našimi ekipami srednje uspešen teden. V sredo je naša druga ekipa tesno s 3:2 izgubila v Framu, članska ekipa je po odlični tekmi slavila s 3:0 v Črnučah. V nedeljo so na domačem parketu nastopili še starejši dečki, ki so v 1.B ligi zabeležili dva poraza.
nedelja, 02. februar 2020, 18.46

Uspešen vikend za odbojkarje Fužinarja

Odbojkarji Fužinarja so tudi v tem vikednu skrbeli za odlično razpoloženje v klubu. Z izjemo starejših dečkov, so zmagale prav vse preostale ekipe.
nedelja, 26. januar 2020, 17.46

Mladi odbojkarji Fužinarja odlično začeli nastope v 1. ligi

Odbojkarji Fužinarja so bili v preteklem tednu zelo aktivni, saj so nastopile skoraj vse selekcije kluba. Že v četrtek so nastopili člani druge ekipe, ki so v gosteh izgubili proti Slovenski Bistrici. Soboto dopoldan so odlično A ligo vzhod otvorili igralci male odbojke, ki so v Hočah dvakrat zmagali. Članom kljub dobri in borbeni predstavi…
ponedeljek, 23. december 2019, 13.18

Mladinci do naslova državnih prvakov!

Mladinska ekipa je v letošnji sezoni spisala zgodovino in Odbojkarskemu klubu Fužinar dodala v vitrine nov naslov državnih prvakov po tem, ko je včeraj v Kranju porazila oba glavna favorita letošnje sezone!
Stran 1 od 42