Obvestila

torek, 19. marec 2019, 21.17

Odbojkarski tabor jeklene volje

Odbojkarski klub Fužinar v letošnjem letu organizira že 10. zaporedni odbojkarski tabor. V jubilejnem letu smo ga tudi na novo poimenovali - Odbojkarski tabor jeklene volje. Slogan skupine Sij pooseblja tudi našo jekleno voljo, saj smo iz prvega tabora s šestimi udeleženci skozi desetlelje število udeležencev povečali na trideset in več, na kar smo zelo ponosni.

Tabor bo tudi letos potekal na koči na Naravskih Ledinah od petka 14. do nedelje 16. junija. Lokacija nam omogoče številne aktivnosti v naravnem okolju, možnost postavitve dveh odbojkarskih igrišč, neomejene možnosti za raziskovanje narave in še bi lahko naštevali. Tabor je namenjen dečkom od 9. do 18. leta starosti, za člane OK Fužinar pa se le ta izvaja tudi kot skupen zaključek sezone. Cilji tabora so aktivno preživljanje prostega časa in gibanje v naravi, popestritev športnih vsebin z druženjem in uživanjem v neokrnjenem naravnem okolju pod Uršljo goro. Cena tabora znaša 70 €, v ceno je vključeno strokovno vodenje odbojkarskih treningov, vodenje vodnika na sprehodih in pohodu, spremstvo pri vseh aktivnostih in 2x polni penzion (tudi malice) z nočitvama. Vsi udeleženci prejmejo tudi spominsko majico.

Ker tudi v letošnjem letu pričakujemo veliko zanimanje, priporočamo pravočano prijavo, saj je število mest omejeno. Več informacij in prijave zbiramo na telefonski številki 040/833-611 (Mitja Jež) in elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

OKF

Last modified on sobota, 23. marec 2019, 07.15

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si