Obvestila

torek, 23. april 2019, 10.04

Sezone za mlade še ni konec

Prva in druga ekipa sta z ligaškimi tekmovanji že končali, ampak to ne pomeni, da odbojkarji Fužinarja počivajo. Večina se jih v domačem okolju pripravlja na zaključne bojo v državnem prvenstvu. To so ekipe mini odbojke, strejših dečkov in kadetov. Dva od naših igralcev pa sta ponovno člana kadetske reprezentance, ki bo jutri pričela z drugim krogom kvalifikacij za Evropsko prvenstvo.

Ekipa mini odbojke je v letošnjem letu redno prikazovala odlične predstave, zato je bila uvrstitev v polfinale pričakovana. Polfinalni turnir je na sporedu 11. maja, v tem tednu pa bo znano, kateremu klubu je bila zaupana organizacija polfinala. Naša ekipa ne skriva želje po uvrstitve v veliki finale, saj gre za zelo nadarjeno skupino naših najmlajših članov kluba. Enako velja za ekipi kadetov in starejših dečkov. Kadeti bodo turnir polfinala odigrali v nedeljo 5. maja, dečki pa bodo na Ravnah odigrali polfinale v nedeljo 12. maja. OK Fužinar je v obeh kategorijah podal organizacijo turnirjev, zato upamo, da bosta oba turnirja odigrana na Ravnah v dvorani OŠ Prežihovega Voranca s pričetkom ob 10.00. Vsi dogodki bodo seveda objavljeni na našem facebook profilu. Že sedaj pa vas vabimo na oglede tekem Fužinarja, saj bo vsak glas na tribuni dodatna spodbuda fantom, ki si želijo nastopiti v velikem finalu.

Še posebej aktivna sta tudi dva naša igralca, člana kadetske reprezentance Slovenije. To sta Miha Fink in Žiga Hribernik, ki sta v času praznikov nastopila na močnem mladinskem turnirju v italijanskem Pordenoneju, od tam pa se je reprezentana Slovenije podala na dolgo pot v Romunijo, kjer bodo jutri začeli s tekmami v skupini D. V konkurenci Danske, Estonije in Romunije bodo skušali osvojiti prvo mesto, ki prinaša nastope na Evropskem prvenstvu. Srečno Slovenija.

Vabljeni k spremljanju našega Facebook profila in spletne strani še naprej, saj bomo v sklopu letošnje sezone aktivni do konca junija.

OKF

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si