Obvestila

torek, 23. april 2024, 08.22

Tabor jeklene volje 2024

Leto je naokoli in tudi letos bomo organizirali tradicionalni tabor jeklene volje, ki ga bomo izvedli na koči na Naravskih Ledinah.

 Letošnja izvedba aktivnega zaključka odbojkarske sezone bo potekala v petek 31. maja in soboto 1. junija. Cena tabora je 50 € na osebo, vključuje pa nočitev in vso prehrano. Doplačilo 25 € bo za igro Paintballa, ki bo v petek organizirano za starejšo skupino udeležencev. Tabor je namenjen klubskim igralcem v sklopu skupnega zaključka sezone, udeležijo pa se ga lahko tudi ostali odbojkarski navdušenci. Vodje programa in aktivnosti so naši klubski trenerji.

Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in na telefonski številki 040 833 611 (Mitja Jež). Na omenjenih kontaktih dobite tudi več informacij. Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo.

V soboto bomo tabor tradicionalno zaključili s pohodom na Uršljo goro, po prihodu pa bo potekal klubski piknik. Na pohod ste vabljeni tudi starši udeležencev, prispevek za udeležno na pikniku pa bo 7 € na osebo. Udeleženci tabora imajo piknik vključen v ponudbo aktivnosti na taboru.

Vabljeni, da preživite dva aktivna dneva v neokrnjenem naravnem okolju pod Uršljo goro!

OKF

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si