sreda, 06. maj 2015, 13.57

POMLADNI DAN ODBOJKE

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne organizira Dan pomladne odbojke, ki se bo odvijal v soboto 23. maja v športni dvorani OŠ Koroški Jeklarji s pričetkom ob 9. uri.

Prireditev bo potekala v okviru tedna športa v Občini Ravne, odvijala pa se bo po posameznih sklopih skozi celoten dan. Dan odbojke bodo otvorili naši najmlajši (dečki in deklice do letnika 2003), pričetek treninga bo ob 9.00, sledil pa mu bo turnir trojk. Ob 13. uri bodo na sceno stopili starejši dečki in deklice (do letnika 2000). Tudi oni bodo opravili trening in odigrali tekmo. Aktivnosti bodo zaključili mlajši člani in kadeti (do letnika 1997), ki bodo opravili trening in odigrali prijateljsko tekmo (pricetek tekme ob 18.00). Treningi bodo potekali pod vodstvom strokovno izobraženih klubskih trenerjev, sodelovali bodo igralci prvoligaške ekipe Fužinar Metala Ravne, pomladnega dneva odbojke pa se bodo udeležili tudi posebni gostje. Vljudno vabljeni igralci in igralke, starši ter tudi vsi ostali, saj bo dogajanje zanimivo za vse udeležence! Prijavnica z letakom za dan odbojke je na spodnji povezavi:

 {phocadownload view=file|id=54|target=s}

Za vse udeležence pripravljamo tudi manjšo pogostitev, zato aktivnega in zanimivega dne ne gre zamuditi! Vabljeni, udeležba je brezplačna za vse!

Ob tej priložnosti pa naj vas povabimo tudi na odbojkarski tabor na Naravskih Ledinah, ki po potekal od petka 29. maja do nedelje 31. maja, ko bomo na Ledinah izvedli tudi zaključni piknik za vse aktivne v klubu. Zbor udeležencev za tabor je v petek ob 16.00, cena tabora pa je 50 €. Letak in prijavnica za tabor je na priloženi povezavi:

 {phocadownload view=file|id=55|target=s}

Več informacij o dnevu odbojke ali taboru dobite na  040/833-611 (Mitja Jež) ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

OK Fužinar

Zadnje urejanje: torek, 16. oktober 2018, 20.28