Tekmovanja

nedelja, 02. februar 2020, 18.46

Uspešen vikend za odbojkarje Fužinarja

Odbojkarji Fužinarja so tudi v tem vikednu skrbeli za odlično razpoloženje v klubu. Z izjemo starejših dečkov, so zmagale prav vse preostale ekipe.

Soboto dopoldan so na turnirju v Žužemberku v sklopu 1.B lige nastopili starejši dečki, ki tudi tokrat niso nastopili v popolni zasedbi. To se je tokrat zelo poznalo na sprejemu, ki ekipi nikakor ni stekel. Zato je sledil poraz v prvi tekmi proti Termo Lubniku z 2:0. V drugi tekmi so zaigrali veliko bolje proti Panviti Pomgrad in celo v končnico prišli z visoko prednostjo. A po set žogi so le to zapravili in niz izgubili z 28:26. V drugem setu pa niso več prikazali dovolj kakovostne predstave, zato je sledil še drugi poraz na turnirju. Kljub temu bo do konca še veliko priložnosti za zmage. Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Dobrodel 2 točki, Pustoslemšek, Vučetić 2, Čapelnik 8, Donik L. 2, Husić, Drevenšek 4, Gabrovec 4, Haber 7 in Donik J..Naslednji turnir čaka fante na domačem parketu v nedeljo 9. februarja na OŠ K. Jeklarji.

Soboto dopoldan so v Ligi žoga miga nastopili tudi igralci mini odbojke, ki zmagujejo naprej. Na turnirju so namreč zabeležili dve zmagi.

Druga ekipa je odigrala tekmo s Korvolley Mislinjo II in tekmo zanesljivo dobila s 3:0 (6,19,15). Tekmo je za spremembo tokrat vodil trener Veličković, priložnost za igro pa je ponudil večini igralcev, ki so jo dobro izkoristili. V prvem nizu so fantje hitro prišli do visokega vodstva, ki so ga do konca le še povečevali. Tudi v drugem in tretjem nizu so naši fantje nadzirali potek srečanja, kakovostna razlika pa je bila več kot očitna, zato o zmagovalcu ni bilo dvoma. Naslednja tekma ekipo čaka že v sredo, ko bodo gostovali v Framu.

Člani so v zadnji tekmi dneva odigrali tekmo proti Braslovčam. Slednje so dobile prvi niz na tekmi, a nato so odbojkarji Fužinarja strnili vrste in osvojili naslednje tri nize in zmagali s 3:1. A mlade igralce Braslovč je potrebno pohvaliti, saj so se zelo dobro upirali vse do zadnjih točk na tekmi. Ekipo Fužinarja v naslednjem krogu čaka gostovanje v Črnučah, kjer bodo ponovno poskušali osvojiti tri točke.

Čestitke ekipam za zmage in gremo Fužinar!

OKF

Read 1499 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si