nedelja, 01. marec 2020, 19.27

Člani do novih treh točk

V pravkar končanem tednu je tekmo imela samo članska ekipa, ki je v okrnjeni zasedbi prišla do treh točk v Mariboru. V soboto smo na Ravnah organizirali še dan odbojke, ki je odlično uspel, saj se ga je udeležilo preko 40 udeležencev.

Članska ekipa Fužinar Sij Metala Ravne je svojo tekmo odigrala v petek pri Mariboru II. V uvodnem nizu so domači igrali odlično in povedli z 1:0. Nato pa so igralci Fužinarja zaigrali bolje, v drugem nizu izenačili po napeti končnici, nato pa igrali dovolj dobro, da so osvojili še tretji in četrti niz in tekmo dobili s 3:1. Čestitke ekipi za novo zmago, v zadnjih krogih pa bo potekal pravi boj za najvišja mesta v 2.DOL. Naslednja tekma ekipo čaka v petek, ko na Ravnah gostuje Žirovnica. Tekma bo ob 20.uri.

Mlade ekipe kluba so bile proste, zato pa smo dodatni dan v februarju obeležili z igranjem odbojke. Akcija mednarodne odbojkarske zveze CEV-a se imenuje 1DayMore4Volleyball in poteka na 29. februar vsake štiri leta. Tudi tokrat smo za našo mladino organizirali trening in prav poseben turnir. Ekipe in igralce smo namreč razdelili v čim bolj enakovredne ekipe, soigralci pa so tokrat bili tako člani, kot igralci mini odbojke. Zato je turnir potekal v pozitivnem duhu, takšno pa je trenutno tudi stanje v klubu, saj sezona poteka po načrtih. Po koncu dneva odbojke smo naše fante še pogostili s pico in sokom, tako da nihče po treh urah dvorane ni zapustil lačen.

V naslednjem tednu pa bo urnik zopet dodobra zapolnjen, saj bosta na parketu obe članski ekipi in tudi kadeti, ki bodo 4. krog 1. lige igrali v Črnučah.

OKF

Prebrano 567 krat