Tekmovanja

sreda, 04. oktober 2023, 20.31

V petek se pričenja 1A Sportklub liga

V petek se za člansko ekipo Fužinarja pričenja nova sezona 1A Sportklub lige. V domači dvorani se bodo ob 19. uri pomerili z ekipo Merkur Maribora.

Članska ekipa je s pripravami na novo sezono pričela 14. avgusta, priprave so potekale po načrtih. Glede na številne spremembe in vključitev mlajših igralcev iz mladinske šole bo letos ekipa pomlajena, z jedrom izkušenih igralcev pa bo to kombinacija s katero pričakujemo, da bomo prišli do zastavljenih ciljev. Med pripravljalnim obdobjem je ekipa odigrala tudi nekaj pripravljalnih turnirjev in tekem, skozi katere se je stopnjevala tehnično taktična pripravljenost in uigranost ekipe, ki je skozi tekme že pokazala napredek v igri.  Ponovno pričakujemo močno in hkrati tudi izenačeno prvenstvo, kjer bo vsaka ekipa imela svoje priložnosti.

Ekipa Fužinar Sij Metal Ravne:

Podajalca David Stojanov in Nace Lednik; libera Blaž Libnik in Nejc Hribernik; korektor Denis Robida; sprejemalci Vasja Plesec (kapetan ekipe), Tilen Pušnik, David Ranc, Tine Podričnik, Matic Drevenšek; blokerji Bor Križanič, Luka Vučetić, Nace Zmagaj in Gregor Javornik. Strokovni štab: glavni trener Aljoša Jemec, pomočnik trenerja Žiga Hribernik, statistik Mitja Jež, trener za kondicijsko pripravo Miha Bevc.

Izjava trenerja Aljoše Jemca:

"Za nami sta dva meseca priprav. Zadovoljen sem z dosedanjim pristopom in delovnostjo ekipe. Ker pa je ekipa glede na lansko sezono relativno prenovljena in mlada, nas čaka še kar nekaj dela, da odpravimo določene pomanjkljivosti in nihanja v igri, s katerimi se trenutno še srečujemo. Kot vsako leto bo tudi v letošnji sezoni liga relativno močna, vendar v trenerskem štabu zaupamo v ekipo in verjamemo da bodo fantje dobro delo na treningih sposobni prenesti tudi na tekme."

Izjava kapetana Vasje Pleseca:

"Za nami je intenzivno pripravljalno obdobje, in vsi komaj čakamo na prve tekme. Rad bi pohvalil vse igralce in trenerski štab za opravljeno dosedanje delo. Zavedamo se, da je letošnje prvenstvo izjemno zahtevno in da bo vsaka osvojena točka ključnega pomena, zato gremo v prvenstvo z maksimalno osredotočenostjo. Naš glavni cilj je prikazati privlačno igro in pokazati veliko mero borbenosti na vsaki tekmi ter napredovati iz tekme v tekmo. Verjamem, da je naša največja prednost sproščeno vzdušje in pozitivna energija, tako na igrišču kot tudi zunaj njega, ter seveda naši zvesti domači navijači, pred katerimi bo vsakemu gostujočemu nasprotniku težko."

OKF

Read 425 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si