Tekmovanja

ponedeljek, 12. februar 2024, 08.43

Naša mladina se postavlja na članski zemljevid

Za našimi ekipami je izredno zanimiv teden, klubu in ekipam je prinesel veliko veselja, hkrati tudi nezadovoljstva.

 V tem tednu smo bili priča "hišnemu" derbiju med našo mladinsko ekipo in člani. Tekma je po prvem nizu nakazala veliko premoč članske ekipe, saj se je niz končal s 25:10 za člane, ki nastopajo v ligi za prvaka 1A Sportklub lige za moške. A v nadaljevanju smo spremljali odlično igro mladincev, ki so skozi naslednje tri nize kontrolirali potek srečanja in na koncu celo slavili s 3:1. Tekma je prinesla veliko veselja na eni, a tudi veliko nezadovoljstvo na drugi strani. V 1/4 finale Pokala Slovenije so se tako uvrstili naši mladi odbojkarji, ki so vzeli še drugi pokalni skalp sezone po Šoštanju, prvaku 1.B lige. Uvrstitev tako mlade ekipe med najbojših 8 ekip tega tekmovanja je vsekakor prvovrstna senzacija, ki ji v zgodovini tega tekmovanja še nismo bili priča. Pod vodstvom trenerja Ježa za za ekipo Fužinar mladi nastopili: Slatinšek, Maček, Jošt, Zmagaj N., Ručigaj, Vučetić, Repnik, Jamnik, Zmagaj J., Skudnik, Drevenšek in Hribernik. Čestitke fantom in trenerju za ta podvig, sedaj pa hrabro naprej!

Soboto so nato tekmovanja nadaljevali igralci male odbojke, ki so pod vodstvom trenerja Zmagaj v Mežici slavili proti domačinom in ekipi Celja, obe tekmi so dobili z 2:0. Sobotno popoldne je bila dan za člansko odbojko. Na sporedu je bila tekma 6. kroga modre skupine, na Ravnah je gostovala ekipa HišaNaKolesihTriglav. Priložnost, da se člani vrnejo na zmagovita pota je hitro splavala po vodi, saj so odbojkarji Triglava tekmo dobili s 3:0. Naslednja tekma ekipo čaka v soboto, ko gostujejo v Kamniku.

V nedeljo so v Hočah turnir 5. kroga odigrali še kadeti, ki v letošnji sezoni še niso oddali niti niza. Tako je bilo tudi tokrat, saj so fantje zanesljivo dobili tekmi proti Hočam in proti Calcit Volleyu. Ekipa kadetov nastopa pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Hribernika, za kadetsko ekipo Fužinarja so nastopili: Slatinšek T., Slatinšek O., Maček, Jošt, Ručigaj, Repnik, Jamnik, Zmagaj J., Skudnik, Abraham in Hribernik. Zadnji turnir ekipo čaka v Mislinji 17. marca.

OKF

Read 450 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si