ponedeljek, 23. december 2019, 12.04

Še drugič do treh točk nad Korvolleyem

V preteklem vikendu se je končal prvi del sezone za naši članski ekipi, v 1.B ligo se se uvrstili tudi naši starejši dečki.

Soboto dopoldan je v Šoštanju potekal zadnji turnir kvalifikacij za 1. ligo. Naša ekipa starejših dečkov je v prvi tekmi premagala Šoštanj z 2:0, v drugi tekma pa brez boja še Salonit Anhovo z 2:0. So pa fantje odigrali še prijateljsko tekmo s Šempetrom, ekipi sta se razšli brez zmagovalca, rezultat je bil 1:1. Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Čapelnik 15 točk, Pustoslemšek 11, Gabrovec 7, Drevenšek 5, Donik Luka 5, Dobrodel 2, Hribernik 2 in Vučetić 2. Z dobrimi igrami v kvalifikacijah so se fantje uvrstili v 1.B ligo, kjer bodo v konkurenci osmih ekip poskušali zasesti eno od prvih dveh mest, ki vodita na zaključni turnir, kjer se bodo ekipe potegovale za naslov prvaka Slovenije.

Druga ekipa Fužinarja se je pomerila proti TAB Mežici. Slednjo so na prvi tekmi premagali s 3:1. tokrat pa so gledalci spremljali točkovno izjemno izenačeno srečanje, ki se je končalo z enakim rezultatom, a tokrat v korist Mežice. Nizi so se končali s 22:25, 23:25, 25:17 in 23:25. Kljub temu so fantje prikazali borbeno igro, videlo pa se je, da so z mislimi že na nedeljskem finalu mladincev. Pod vodstvom trenerja Ježa so za Fužinar II nastopili: Hovnik Rožen 15 točk, Ranc 11, Ramšak 6, Navodnik 6, Beondič 5, Merkač 4, Vertačnik 3, Hribernik 3, Mesner, Felkner, Pakar in Krajnc.

Člani pa so se še drugič pomerili proti Korvolley Mislinji. Tudi tokrat so zasluženo osvojili tri točke. A dvoboj se ni začel po željah domačih, saj je Korvolley hitro povedel in dobil uvodni niz. A nato je sledil preobrat Fužinarjevih igralcev, ki so naslednje tri nize dvignili ritem igre in tekmo dobili s 3:1. Čestitke fantom za novo zmago.

OKF

Več v tej kategoriji: Mini odbojka do 2. mesta! »
Prebrano 93 krat Zadnje urejanje: ponedeljek, 23. december 2019, 12.18