Novice

nedelja, 19. januar 2020, 16.58

Mini odbojka do 2. mesta!

Mladi odbojkarji Fužinarja letos nizajo uspehe. Po osvojitvi mladinskega naslova prvakov je odlično turnir v Šempetru odigrala ekipa mini odbojke, ki je osvojila 2. mesto! Člani so v soboto na pripravljalni tekmi premagali Korvolley Mislinjo s 4:1, ekipa dečkov pa je na domačem turnirju dvakrat izgubila.

Sobotni dan je minil v znamenju odprtega prvenstva mini odbojke, turnir je organiziral OK Šempeter, sodelovalo pa je skupno kar 50 ekip. V konkurenci dečkov je nastopilo 18 ekip, naši fantje pa so pod vodstvom trenerja Zmagaja igrali odlično, saj so se prebili vse do finala, kjer so po izenačeni tekmi izgubili proti Merkur Mariboru. Podobni turnirju letos služijo tudi kot neuradno državno prvenstvo v mini odbojki, zato je našim fantom resnično potrebno čestitati za izjemen uspeh. Čestitke seveda tudi organizatorju, saj so tovrstni turnirju velik organizacijski zalogaj.

V soboto dopoldan so v domači dvorani člani Fužinarja odigrali trening tekmo s Korvolleyem. Kljub nepopolni postavi so naši fantje odigrali dobro tekmo in sosedom niso dovolili presenečenja. Člani bodo najverjetneje v tem tednu odigrali še eno pripravljalno srečanje preden v soboto pričnejo z drugim delom prvenstva. Druga ekipa bo tekmovanje nadaljevala že v četrtek, ko gostujejo v Slovenski Bistrici.

Za starejšimi dečki je že drugi krog 1.B lige. Prejšnji vikend so naši fantje nastopili v Murski Soboti in premagali OK Lubnik z 2:0 in izgubili proti Žužemberku z enakim rezultatom. Danes so v 2. krogu 1.B lige nastopili na domačem parketu. Dečki imajo letos številne težave s poškodbami, saj še niti enkrat letos niso nastopili v popolni postavi. V prvi tekmi turnirja so igrali proti Panviti Pomgrad in po dobri napadalni predstavi gostov naši mladi fantje niso uspeli parirati razigranim gostom, ki so zasluženo slavili z 2:0. V zadnji, čertrti tekmi dneva, so odigrali še proti Žužemberku in po izenačeni in dobri tekmi žal klonili z 2:0. Za ekipo starejših dečkov so na prvih dveh turnirjih nastopili: Čapelnik 19 točk, Haber 15, Vučetić 14, Drevenšek 13, Gabrovec 11, Dobrodel 7, Pustoslemšek 3, Donik J. 1, Donik L. 1, Hribernik 1, Buhvald in Husić.

OKF

Read 2001 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si