Novice

ponedeljek, 18. maj 2020, 09.31

Veličković in Jež trenerja tudi v prihodnje

Za začetek tedna prihaja sveža novica o podaljšanju sodelovanja s trenerjem članske ekipe Bogdanom Veličkovićem. V sklopu programa NPŠŠ pa bo na Ravnah tudi v prihodnjih štirih letih deloval trener Mitja Jež.

Veličković je trener članske ekipe od januarja 2017, ekipo pa je v letošnjo sezoni z dobrim delom vrnil med prvoligaše. Med korona krizo je novo štiriletno pogodbo v programih Nacionačnih panožnih športnih šol podpisal Mitja Jež, tako da bo do leta 2024 bdel na mladimi upi odbojkarske šole Fužinar. Oba trenerja sta bila tudi tvorca letošnjega uspeha mladinske ekipe, ki je osvojila naslov državnih prvakov. V naslednji sezoni bo z najmlajšimi deloval tudi Ožbalt Zmagaj, ki skrbi za učenje osnovnih odbojkarskih elementov že dolga leta. V teh letih je skozi njegove roke šlo že veliko odbojkarjev, ki so kasneje postali tudi mladi reprezentanti Slovenije. Ustaljenemu trenerskemu triu Fužinarja se bo v naslednji sezoni priključilo tudi mlado trenersko ime, ki se vrača v klub kot igralska okrepitev.

Odbojkarje Fužinarja čaka pester teden, saj bodo vse naše ekipe ponovno pričele s treningi. V tem tednu še po prilagojenem programu na zunanjih športnih površinah, nato pa upamo da čim prej spet v normalnih okoliščinah. Informacije lahko starši dobite pri vseh trenerjih, ki so pripravili plan dela v obdobju, ko se stvari počasi vračajo v normalno stanje.

Zelo aktivno pa je tudi vodstvo kluba, ki sestavlja ekipo za prihajajočo sezono v 1.B ligi. Dogovori s prvimi okrepitvami so že zelo blizu sklenitvi dogovora, z veseljem pa vam sporočamo, da gre za znana imena na slovenski odbojkarski sceni.

OKF

Read 1452 times Last modified on torek, 19. maj 2020, 05.37

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si