Klub

torek, 11. avgust 2020, 13.34

Priprave članske ekipe že v polnem teku

Ekipa Fužinar Sij Metala Ravne bo v letošnji sezoni nastopala v 1.B ligi za moške. Za vodstvom kluba je zelo uspešno poletje, saj smo v klub pripeljali igralce, ki so bili na vrhu želja številnih klubov. Uspelo nam je sestaviti zelo dobro moštvo, ki je v celoti sestavljeno iz igralcev, ki prihajajo iz Koroške regije.

Ekipo Fužinarja bo tudi v prihodnji sezoni vodil Bogdan Velićković, pri delu pa mu bo pomagal Mitja Jež. Pod taktirko zdaj že uigranega trenerskega tandema zelo motivirano trenira kar 19 igralcev, ki so v letošnjem letu v kadru za člansko ekipo. Za ekipo je zelo dobrodošlo, da se fantje med sabo dobro poznajo, odlična pa je kombinacija mladosti in izkušenj. Nadejamo se, da bo sestavljena ekipa odlično sodelovala tudi na igrišču, kjer ne skrivamo visokih ambicij in želje po povratku med 1.A ligaše.

 

Ekipa Fužinar Sij Metala Ravne:

Podajalci: Jure Kasnik, Nace Lednik, Jure Beondič

Korektorji: Žiga Mori, Dejan Tominc, Žiga Hribernik

Liberi: Jani Knuplež, Luka Primik, Luka Peter Golob, Kevin Krajnc

Sprejemalci: Vasja Plesec, David Ranc, Tine Podričnik, Uroš Levar, Nel Hovnik Rožen

Blokerji: Miha Fink, Rok Mandl, Luka Vučetić, Matevž Pušnik (potrebno še urediti prestop iz OK Mislinje)

 

Ekipa je pričela s pripravami že 27. julija, v tem tednu pa bosta trenerja že imela na voljo vse igralce. Konec tedna ekipo že čaka prva pripravljalna tekma z novomeško Krko (1.A liga), odigrana bo v novi dvorani v Kotljah.

OKF

 

Read 1537 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si