Klub

torek, 26. april 2022, 07.43

Zmagovalci »našega« trenutka jeklene volje Mitja Jež in mladinska ekipa ob bok Glorii Kotnik

MITJA JEŽ IN MLADINSKA EKIPA - Leta 2021 so drugič zapored osvojili mladinsko medaljo.

Trener Mitja Jež je največje trenerske uspehe v klubu dosegel zadnji dve sezoni z mladinsko ekipo. Decembra 2019 so postali državni prvaki. Lani so še drugič zapored osvojili mladinsko medaljo – 3. mesto. V letu 2021 je kadetska reprezentanca v Albaniji osvojila prvo odbojkarsko zlato medaljo za Slovenijo na evropskih prvenstvih, Mitja je bil pomočnik selektorja.

Izjemno dejanje Mitja Ježa in mladinske ekipe smo skupaj prepoznali kot navdihujoče uresničenje prebujene jeklene volje, kar nam daje motivacijo, vliva optimizem in nas »žene naprej« v uspešno premagovanje ovir na poti življenja. Njihovo dejanje smo v klubu izbrali na podlagi tri mesece trajajočega izbora s pomočjo članov kluba in njegovih podpornikov ter navijačev in je v glasovalnem obdobju prejelo največje število glasov – všečkov in komentarjev.

To je »naš« trenutek jeklene volje 2022. Trenutek, ki se postavlja ob bok izjemnemu dosežku deskarke na snegu Glorie Kotnik in njeni prehojeni poti, polni vzponov in padcev, ki so jo vodili do neprekosljive bronaste medalje na letošnjih zimskih olimpijskih igrah v Pekingu v paralelnem veleslalomu, in dobitnice olimpijskega trenutka jeklene volje po izboru poslušalcev Vala 202 in spletnih obiskovalcev portala MMC. 

Skupaj smo izbrali najzaslužnejše. Vsem članom kluba in našim zvestim navijačem se zahvaljujemo za sodelovanje. Čestitamo tudi drugemu finalistu izbora Trenutek jeklene volje, ekipi male odbojke in trenerju Ožbaltu Zmagaju.

Zmagovalec izbora bo na slavnostnem dogodku, ki bo potekal 25. maja ob 17. uri v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru (SOIC) v Ljubljani, prejel unikatno skulpturo jeklene volje.

Read 955 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si