Klub

sreda, 03. januar 2024, 08.31

Za nami je fantastično leto 2023!

Najprej želimo vsem našim navijačem, staršem in igralcem srečno, zdravo in uspešno leto 2024! Ob začetku novega, pa se dajmo za trenutek spomnit še na vse izjemne dosežke, ki so jih skreirali naši fantje v lanskem letu. Skupno so naši fantje osvojili kar 5 odličij!

ČLANSKA EKIPA: Članski ekipi je v lanskem letu uspelo zadržati status prvoligaša, po menjavi trenerja pa so fantje v novi sezoni storili še korak naprej. Vse kadrovske menjave so se obrestovale in ekipa se je po dolgih letih uvrstila v ligo za prvaka, kjer nastopa najboljših 6 slovenskih ekip. Varovanci trenerja Jemca bodo v začetku letošnjega leta tako nastopali v zelo zahtevni modri skupini 1A lige, na Ravnah pa bomo lahko spremljali vrhunsko odbojko.

MLADINCI: Mladinska ekipa je v lanskem letu napredovala iz turnirja v turnir in se ob zaključku sezone celo uvrstila na finalni turnir najboljše četverice mladinskih ekip. Varovanci trenerja Ježa so nastopili na finalu v Kamniku, kjer so na koncu osvojili končno 4. mesto. Glede na zelo močno konkurenco je bil to izjemen uspeh naših fantov.

KADETI: Kadetska ekipa Fužinarja je nastopala z eno najmlajših ekip, konkurenca tudi v tej kategoriji je bila zelo močna. A naši fantje so skozi sezono prikazali stabilno igro in se zanesljivo uvrstili na finalni turnir. Najboljše igre so varovanci trenerja Ježa in pomočnika Libnika prihranili za konec, kjer so naravnost blesteli, pokorili konkurenco in se veselili naslova državnih prvakov!

STAREJŠI DEČKI: Izjemna generacija je naslov osvojila že v letu 2022, večina nosilcev igre so tudi ostali v tej kategoriji, zato je bilo pričakovati, da se bo ekipe uvrstila v finale. Kar jim je tudi uspelo, na finalni tekmi na Ravnah pa so v velikem finalu pred glasnimi navijači ubranili naslov in še enkrat postali državni prvaki! Tudi ekipo starejših dečkov vodi trener Jež.

MALA ODBOJKA: Tudi najmlajša kategorija je v lanskem letu blestela, varovanci trenerja Zmagaja so skozi sezono dvigovali nivo igre, se vselej srčno borili za barve kluba in na koncu zasluženo postali državni prvaki.

ŠOLSKA TEKMOVANJA: Omeniti moramo tudi izjemna uspeha naših fantov ob zastopanju naših šol. Gimnazija Ravne se je v lanskem letu veselili naslova državnih podprvakov v tekmovanju srednjih šol v odbojki na mivki. Še bolj so se odrezali naši fantje na OŠ Prežihovega Voranca, saj so postali šolski državni prvaki v odbojki na mivki!

Leto, ki ga bo zelo težko ponoviti, a v klubu se veselimo novih izzivov in verjamemo, da nam bo tudi leto 2024 prineslo izzive, ki jim bomo kos.

OKF

Read 349 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si