petek, 04. oktober 2019, 10.33

Z jekleno voljo v novo sezono!

Članska ekipa Fužinar Sij Metala Ravne se že od začetka avgusta skrbno pripravlja na novo sezono v 2. DOL. Po neuspešni lanski sezoni se je ekipa okrepila, zato letos napada vrh drugoligaške lestvice. 

O spremembah v članski ekipi smo že poročali, zato vas želimo obvestiti, da se v soboto pričenja tekmovanje v 2.DOL za moške. Naša ekipa v prvem krogu gostuje v Mislinji, kjer bodo odigrali tekmo proti Korvolleyu v njihovi novi dvorani ob 19. uri. Ekipa Fužinarja že nestrpno pričakuje prve tekme, saj so po številnih pripravljalnih srečanjih igralci že lačni točk za prvenstveno lestvico.

Naj vas spomnimo, da sta trenutno glavna sprejemalca slovenske reprezentance karieri pričela v Fužinarjevem dresu, zato boste mogoče lahko katerega od zdajšnjih članov Fužinarja nekoč spremljali v izbrani vrsti Slovenije. Zato vas lepo vabimo, da nas pridete podpirati na domače tekme. Nenazadnje se odbojka igra za vas gledalce, kako pomembna pa je glasna publika pa smo vsi skupaj dokazali tudi na pravkar končanem Evropskem prvenstvu, kjer je Slovenija osvojila odlično 2. mesto in se domov vrnila s srebrno medaljo!

Se vidimo na tekmah in gremo Fužinar!

OKF

 

Prebrano 1342 krat