ponedeljek, 07. oktober 2019, 19.21

Fužinar za uvod nadigral Korvolley

Članska ekipa Fužinar Sij Metala je odlično pričela s prvenstvom v 2.DOL. Gostovali so v Mislinji pri Korvolleyu, kjer so brez večjih težav slavili s 3:0.

 

Igralci članske ekipe so že nestrpno pričakovali začetek prvenstva, saj so se zavzeto pripravljali od 12. avgusta. Trener Veličković je bil s pripravami zelo zadovoljen, zato je ekipa samozavestno pričakovala prvo kolo. Samozavest so izžarevali tudi v novi mislinjski dvorani, kjer domačim od začetka do konca tekme niso pustili razviti igre. Narekovali so ritem tekme od prve točke, zato zmaga v nobenem trenutku ni bila ogrožena. Nizi so se končali na 19, 15 in 17. V zadnjem nizu je trener Veličković celo izkoristil vseh šest menjav, zato je bila za zmago zaslužna celotna ekipa. Za Fužinar so nastopili: kapetan Jež, Lednik, Ramšak, Fink, Mandl, Vučetić, Ranc, Šavc, Levar, Podričnik, Mori, Tominc, Golob in Križman. Ekipo v naslednjem krogu čaka resnejši preizkus, na Ravne prihajajo Radenci, ki imajo v svoji ekipi kar nekaj bivših prvoligaških igralcev. Tekma bo v soboto ob 20. uri. Vabljeni!

V tem tednu s tekmovanji pričenja tudi druga ekipa, ki bo v četrtek gostovala v Slovenski Bistrici. Od mlajših kategorij pa v soboto sezono odpirajo igralci male odbojke, ki pričenjajo s kvalifikacijami za 1. ligo.

Čestitke ekipi za tri točke in uspešen vstop v sezono.

OKF

Prebrano 510 krat Zadnje urejanje: ponedeljek, 07. oktober 2019, 19.39