sreda, 23. december 2020, 20.39

Fužinar se je vrnil v zmagovalni ritem

Ekipa Fužinarja do zmage nad Radenci s 3:0.

V zaostali tekmi 10. kroga 1.B DOL sta se pomerili ekipi Fužinarja in Radencev. Prva tekma obeh nasprotnikov v Radencih je bila izjemno izenačena, zato je bilo tako pričakovati tudi tokrat. V prvem nizu so bolje začeli Radenci, ki so hitro povedli s 3:8 in prednost ohranjali do 14:16. Po tem rezultatu pa so igro popravili tudi domačini, zato se je prvi niz tudi tokrat zaključeval v končnici. Prvo set žogo so imeli odbojkarji Fužinarja, že prvo je izkoristil Plesec in niz so dobili domači s 25:23.

V nadaljevanju tekme so bili vseskozi v prednosti igralci Fužinarja, ki so se vsakega pritiska izkušenih Radencev tokrat znali otresti in oba niza mirno pripeljali do konca. Končala sta se s 25:19 in 25:12, tako da tokrat dvomov o zmagovalcu ni bilo. Trener Fužinarja je v končnici lahko priložnost ponudil tudi igralcem s klopi, ki so se izkazali. Kljub porazu je ekipa Radencev prikazala borbeno igro, v nobenem trenutku se niso predajali, zato jim je potrebno tudi za to čestitati. Pri gostih sta 11 točk dosegla Horvat in Pelemiš, po 7 pa sta jih prispevala Ajlec in Franc.

V vrstah Fužinarja sta bila najboljša Plesec s 16. točkami in Mori s 15., Podričnik jih je prispeval 9, Fink 8 in Pušnik 7. 

OKF

Prebrano 65 krat Zadnje urejanje: sreda, 23. december 2020, 20.40