Tekmovanja

nedelja, 10. oktober 2021, 19.38

V Brezovici ni šlo po načrtih

Drugo kolo in gostovanje v Brezovici igralcem Fužinarja ni prineslo novih prvenstvenih točk, saj so izjemno izenačeno tekmo izgubili s 3:1.

Ekipa Fužinarja se je pred tekmo zavedala, da jih čaka eno izmed težjih gostovanj v ligi, saj Brezovica na domačem parketu vedno igra zelo dobro. V prvem nizu sta bili ekipi izenačeni od vsega začetka, nobeni se ni uspelo odlepiti, zato se je niz odločal v sami končnici, kjer so ga domači dobili s 25:22. V drugem nizu je našim fantom igra stekla, v drugi polovici niza so si priigrali občutnejšo prednost, ki so jo zadržali do konca. Z 19:25 so izzid poravnali na 1:1. Pravo dramo so gledalci spremljali v tretjem nizu, kjer sta se obe ekipi izmenjevali v vodstvu, s 30:28 pa so globoko v končnici slavili domači odbojkarji Brezovice. Odbojkarje Fužinarja so v tem nizu stale zamujene priložnosti, posledično je igra in tudi energija na igrišču v četrtem nizu nekoliko padla, kar so domači izkoriščali, vodili skozi celoten niz in ga zaključili na 19. točki. Pri domačih so izstopali bloker Šusto, korektor Glamočanin in sprejemalec Šen, ki so bili glavni "krivci" za poraz Fužinarja.

Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkoviča in pomočnika Ježa nastopili: libera Golob in Knuplež, Lednik, Fink 10 točk, Ranc 1, Pušnik 4, Mori 8, Ranc V., Makaš 12, Levar, Hribernik, Vučetić, Kasnik 2 in Plesec 10.

V soboto čaka ekipo naslednja tekma, prva na domačem parketu. Ob 19. uri bo na sporedu tekma 3. kroga proti Radencem. Vabljeni, udeležba na tekmi dovoljena le ob izpolnjevanju pogoja PCT.

OKF

Read 320 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si