Tekmovanja

ponedeljek, 18. oktober 2021, 08.51

Prva domača tekma Fužinarju prinesla zmago

Člani Fužinarja so se po več kot enem letu predstavili domačim gledalcem, saj je lanska sezona v celoti minila brez prisotnosti gledalcev. V 3.krogu 1.B DOL so na Ravnah gostovali Radenci, domača ekipa pa je tekmo zanesljivo dobila s 3:0.

Člani so po dveh gostovanjih prvič v letošnji sezoni nastopili na domačem parketu. Radenci, s katerimi so naši fantje v preteklih sezonah vselej igrali zelo izenačene dvoboje, so v letošnji sezoni pomladili ekipo. Kljub mladi nasprotni ekipi so igralci Fužinarja tekmo vzeli zelo resno, od prve točke so zaigrali odlično in nadzorovali potek srečanja. Domači trener Veličković je v vseh treh nizih rotiral postavo, a kvaliteta je bila na strani domače ekipe, ki je v vseh treh nizih hitro povedla, prednost pa vseskozi povečevala. Nizi so se končali na 13., 14. in 18. točki. Pri Radencih sta največ točk zbrala 16. letna Rajnar 11 in Marič 7. Za Fužinar pa so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: libera Golob in Knuplež (86% sprejem), Lednik 2 točki, Fink 2, Ranc D. 8, Pušnik 5, Mori 8, Ranc V. 3, Makaš 6, Levar 4, Hribernik, Vučetić 1, Kasnik in Plesec 12. Naslednja tekma člane čaka v soboto ob 18.30, ko gostujejo pri sosedih v Mislinji.

V nedeljo so na prvem turnirju kvalifikacij nastopili naši kadeti. Naša mlada ekipa je nastopila brez dveh ključnih igralcev, ki sta morala opraviti z desetdnevno karanteno, kar se je v igri preveč poznalo. Fantje so obe tekmi proti Mariboru in Radencem zaigrali preveč sramežljivo, kar so nasprotniki izkoristili. V igri naših fantov je bilo preveč napak, da bi lahko konkurirali za zmago. Kljub temu bo ekipa imela še dovolj priložnosti, da popravi zamujeno. Pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Velikovića so za Fužinar nastopili: Haber 8 točk, Hribernik 8, Slatinšek 7, Vučetić 4, Donik L. 4, Križanič 1, Dobrodel, Donik J. in Skudnik. Naslednji turnir fante čaka 7. novembra v Mariboru.

OKF

Read 236 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si