Tekmovanja

ponedeljek, 25. oktober 2021, 10.21

Sobota polna zmag za Fužinar

Ekipe OK Fužinar so v preteklem vikendu nastopile na treh frontah. V soboto dopoldan so dečki nastopili v Šempetru, kjer so dvakrat zmagali, člani so v gosteh premagali Mislinjo, v nedeljo pa mladincem ni uspelo ponoviti sobotnih rezultatov. Izgubili so namreč obe tekmi.

Soboto so prvi turnir kvalifikacij za uvrstitev v 1.ligo za starejše dečke odigrali naši fantje. V prvi tekmi so premagali Šempeter z 2:1 (21, -26, 8), v drugi tekmi proti Ljubljani Volley pa so zmagali brez izgubljenega niza z 2:0 (12, 6). Z dvema zmagama vodijo v svoji kvalifikacijski skupini B, v 1. ligo pa vodita prvi dve mesti. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Ježa nastopili: Hribernik 23 točk, Slatinšek T. 20, Skudnik 15, Zmagaj 7, Jamnik 5, Maček 4, Abraham 3, Pavlovič 2, Merkač 2 in Slatinšek O. 1. Naslednji turnir ekipo čaka 6. novembra, ko bodo nastopili na domačem parketu.

Glavna tekma sobotnega dne je bila odigrana v Mislinji, kjer so se naši fantje pomerili proti ekipi Korovolleya. Prva dva niza sta bila dobljena rutinsko, kjer so igralci Fužinarja nadzorovali potek srečanja. Zato pa so lahko gledalci prišli na svoj račun v tretjem nizu, kjer sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, dolga končnica pa je bila na strani Fužinarja, ki je niz dobil z 38:36 in s tem potrdil zmago s 3:0! Sladka zmaga daje našim fantom dobro popotnico za sobotni derbi, ko na Ravnah gostuje SIP Šempeter. Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: Makaš 17 točk, Fink 13, Plesec 11, Mori 11, Ranc D. 4, Kasnik 3, Pušnik 3, Ranc V. 1, Lednik, Vučetić, Levar, Knuplež, Hribernik in Golob.

Manj uspeha so v nedeljo imeli naši mladinci, ki so odigrali prvi turnir 1. lige na Ravnah. Izgubili so obe tekmi, prvo z Mariborom, drugo pa s Calcit Volleyem. Kljub temu bodo naši fantje imeli še veliko priložnosti za točke, saj je na sporedu še šest turnirjev mladinske prve lige. Pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Veličkovića so nastopili: Ranc 18, Fink 8, Hovnik Rožen 8, Haber 5, Navodnik 3, Hribernik 1, Beondič, Krajnc, Robnik, Drevenšek, Mesner, Križanič, Vučetić in Kokol. Naslednji turnir mladince čaka v nedeljo 21. novembra v Mariboru.

OKF

Read 192 times

Informacije

Odbojkarski klub Fužinar Metal Ravne

Na gradu 6

2390 Ravne na Koroškem

040 833 611

info@okfuzinar.si

 

Odbojkarska šola

040 833 611

sola@okfuzinar.si